Over Lemooree™

Welkom bij Lemooree, uw ultieme bestemming voor hoogwaardige haarvezelproducten.

Bij Lemooree zijn we gepassioneerd om onze klanten haarvezeloplossingen van topkwaliteit te bieden die tegemoetkomen aan hun unieke haarbehoeften, alles tegen betaalbare prijzen. Ons doel is om u te helpen het haar te krijgen dat u altijd al heeft gewenst, uw zelfvertrouwen te vergroten en uw algehele look te verbeteren.

Met een breed scala aan innovatieve en betaalbare haarvezelproducten streven we ernaar tegemoet te komen aan de uiteenlopende behoeften en voorkeuren van onze gewaardeerde klanten. Of u nu te maken heeft met dunner wordend haar, kale plekken, of gewoon volume en dikte aan uw lokken wilt toevoegen, Lemooree heeft de perfecte oplossing voor u.

Als een vertrouwde naam in de branche wordt Lemooree ondersteund door jarenlange ervaring en een streven naar uitmuntendheid. Wij geven prioriteit aan kwaliteit in elk aspect van ons bedrijf, van het inkopen van de beste natuurlijke ingrediënten tot het leveren van uitzonderlijke klantenservice.

Ontdek onze collectie haaropbouwende vezels en ontdek de kracht van een natuurlijk ogende, vollere haardos. Sluit u aan bij de talloze individuen over de hele wereld die de transformerende effecten van Lemooree al hebben ervaren. Begin vandaag nog met uw reis naar haarvertrouwen.

Lemooree wordt beheerd door Shenzhen RongshengYang Technology Co., Ltd., een gerenommeerd bedrijf opgericht in 2016. Als een van onze gewaardeerde ondernemingen is Lemooree een voorbeeld van onze toewijding aan het leveren van uitzonderlijke producten en een ongeëvenaarde klantenservice. Onze missie is om uw verwachtingen te overtreffen en uw uiterste tevredenheid te garanderen.

Contactgegevens

Lemooree-hoofdkantoor

Shenzhenshi Rongshengyang-kejiyouxiangongsi
Shenzhenshi Futianqu Yuanlingjiedao Baguasanlu
Bagualing Gongyequ Danshensushe Di 24 Dong 422
Shenzhen, Guangdong 518000 China

Kantoor in Hongkong

Rong Sheng Yang Limited
KAMERS 1318-19, 13/F, HOLLYWOOD PLAZA,
610 NATHAN WEG,
MONGKOK, KOWLOON, HONGKONG

Klantenservice: service@lemooree.com