FAQ

Wat doen Lemooree haarbouwvezels precies??

Lemooree Hair Building Fibers bieden natuurlijke en onmiddellijke dekking voor kale plekken, grijze wortels en dunner wordende gebieden zoals een breed deel, dunne slapen, dunner wordende kruin of haarlijngebieden. Deze kleine haarachtige vezels vermengen zich op natuurlijke wijze met de haarlokken en -wortels, waardoor bestaande haarlokken onmerkbaar dikker worden om de dunner wordende haargebieden op te vullen en de zichtbaarheid van de hoofdhuid te verminderen, waardoor dikker en voller uitziend haar ontstaat. Niemand zal weten dat we Lemooree gebruiken, zelfs niet van dichtbij.

Hoe breng ik Lemooree haarvezels aan?

Droog en style het haar zoals gewoonlijk, zorg ervoor dat je haar volledig droog en schoon is. 2. Schud de haarvezels in eventuele dunner wordende gebieden. 3. Dep of kam het aangebrachte gebied voorzichtig om de haarvezels te verspreiden voor een natuurlijker uiterlijk. 4. Haarlak wordt aanbevolen na het aanbrengen van de haaropbouwvezels voor een langere en betere dekking. Het hele bovenstaande proces duurt minder dan 5 minuten voor een natuurlijk dekkend resultaat.

Ik ben helemaal kaal. Kan ik Lemooree haarbouwvezels gebruiken??

Lemooree Hair Building Fibers hechten zich aan uw haarwortels en helpen uw bestaande haar dikker te maken. Wij raden daarom af om Lemooree Hair Building Fibers te gebruiken als u helemaal kaal bent.

Hebben Lemooree haarbouwvezels invloed op de haargroei??

Nee. Lemooree Hair Building Fibers vermengen zich op natuurlijke wijze met haarlokken en -wortels, waardoor bestaande haarlokken onmerkbaar dikker worden om de dunner wordende haargebieden op te vullen, zodat het de haargroei niet beïnvloedt.

Kunnen Lemooree haarbouwvezels grijze wortels of gekleurd behandelde wortelhergroei bedekken?

Ja, Lemooree werkt perfect om zowel grijze wortels als kleurbehandelde wortelhergroei te verbergen!

Is Lemooree Hair Building Fibers veilig om elke dag te gebruiken? Zal het mijn hoofdhuid jeuken?y?

Lemooree is een natuurproduct. Het is veilig en kan elke dag worden gebruikt. Lemooree haarvezels zijn gemaakt van katoen (Gossypium herbaceum), het bevat geen kunstmatige vulstoffen, conserveermiddelen en geen dierlijke ingrediënten, het is hypoallergeen en geschikt voor zelfs de meest gevoelige hoofdhuid, waardoor het geen jeukende hoofdhuid veroorzaakt.

Is Lemooree Hair Building Fibers een haarverf? Zal het mijn haar kleuren?r?

Nee. Lemooree is geen haarverf en kleurt uw haar of hoofdhuid niet. Het hecht alleen aan uw natuurlijke haar om uw bestaande haar er dikker uit te laten zien.

Wat zijn de ingredienten?

Lemooree haarvezels zijn gemaakt van Gossypium Herbaceum (Levant-katoen) en natuurlijke mineralen (gebruikt als kleurstoffen die bij uw haarkleur passen). Het is natuurlijk en veilig voor je haar en hoofdhuid.

Zullen Lemooree Hair Building Fibers werken met alle haartypes?

Ja, Lemooree Hair Building Fibers werken met alle haartypes en -texturen, inclusief kort, lang, krullend, kinky, golvend, gevlochten, kroezend, steil, gekleurd haar enz.

Hoe lang blijven Lemooree Hair Building Fibers op hun plaats?

Lemooree Hair Building Fibers blijven op hun plaats totdat u uw haar wast met shampoo.

Geeft Lemooree haarvezels vlekken??

Nee, Lemooree geeft geen vlekken op uw kleding of kussen en kan gemakkelijk worden afgestoft.

Heb ik speciale shampoo nodig om Lemooree haarbouwvezels te verwijderen??

Nee, was je haar zoals gewoonlijk met je favoriete shampoo. Het zal gemakkelijk worden uitgewassen.

Welke kleuren biedt Lemooree aan??

Lemooree haaropbouwvezels zijn verkrijgbaar in 10 kleuren, waaronder zwart, donkerbruin, middenbruin, lichtbruin, blond, middenblond, lichtblond, kastanjebruin, grijs en wit.

Hoe kies ik de beste kleur die bij mijn haar past??

Het beste resultaat is om dezelfde kleur te kiezen als de kleur van je haarwortel. Als je tussen tinten in zit, kies dan voor de donkerdere. Je kunt ook twee kleuren toepassen die het dichtst bij je haarkleur liggen en een tint op maat maken die bij je haar past.

Zullen de haaropbouwvezels van Lemooree gemakkelijk uitvallen??

Nee, Lemooree haarvezel is bestand tegen transpiratie, lichte regen en wind. Het hecht zich aan je haarwortels en blijft beter stevig op zijn plaats dan andere merkvezels op de markt.

Moet ik de holdingspray gebruiken? Kan ik mijn eigen spray gebruiken?y?

Spuiten is optioneel. Je hoeft geen haarlak te gebruiken. Als je een langere en betere dekking wilt, raden we aan om na het aanbrengen van de haaropbouwvezels je favoriete dagelijkse haarlak te gebruiken.

Kan ik haarstylingproducten en Lemooree-haarvezels tegelijkertijd gebruiken??

Ja, breng eerst de stylingproducten zoals gels, mousses, pasta's en serums aan. Laat de stylingproducten en uw hoofdhuid volledig drogen voordat u haarvezels aanbrengt.

Hoe lang gaat een fles Lemooree haarbouwvezels mee??

Het varieert echt afhankelijk van hoe groot het gebied is dat u bedekt, en als u de vezels echter elke dag gebruikt, is de fles van 28 g gemiddeld voldoende voor ongeveer 50-80 dagen.

Zal de verpakking en levering discreet zijn??

Ja, uw bestelling wordt verzonden in ongemarkeerde verzenddozen of enveloppen, zodat niemand weet wat er in zit.

Als ik niet tevreden ben met mijn aankoop, kan ik dan mijn geld terugkrijgen?

Ja, dat kan Neem contact met ons op om een ​​retourzending te maken voor volledige terugbetaling.

Heeft u vragen? Mail ons: service@lemooree.com