Hoe Lemooree haaropbouwvezels werken

Vergelijkingsfoto's voor en na het gebruik van Lemooree haarvezels

Lemooree haaropbouwende vezels bieden een natuurlijke en onmiddellijke oplossing voor het verbergen van kale plekken, grijze wortels en dunner wordende gebieden zoals een breed deel, dunne slapen, dunner wordende kruin of haarlijngebieden.

De fijne haarachtige vezels passen naadloos bij uw haarlokken en -wortels, waardoor uw bestaande haar onmiddellijk dikker wordt om dunner wordende gebieden op te vullen en de zichtbaarheid van de hoofdhuid te minimaliseren, wat resulteert in een voller, dikker uiterlijk.

Met Lemooree ziet uw haar er zo natuurlijk uit dat niemand zelfs van dichtbij kan zien dat u het gebruikt.

Wat het doet.

  • Vult onmiddellijk dunner wordende plekken op.
  • Laat fijn haar er volledig dik en vol uitzien.
  • Ideaal als uitgroei-bijwerking tussen de kleuringen door.
  • Werkt voor zowel mannen als vrouwen.
  • Lemooree is geen haarverf en kleurt uw haar of hoofdhuid niet, het hecht alleen aan uw haar om uw bestaande haar er dikker uit te laten zien.
  • Het is vlekvrij, zelfs als het op uw kleding of kussen valt; u hoeft het alleen maar lichtjes af te stoffen.
  • Het is bestand tegen transpiratie, perfect voor actieve individuen. Het blijft stevig op zijn plaats, zelfs onder winderige en lichte regenachtige omstandigheden.
  • Gemakkelijk uit te wassen met dagelijkse shampoo.

Natuurlijke plantaardige katoenvezels, hypoallergeen.

Levant-katoen is een katoensoort die wordt geplant in het semi-aride woestijngebied van het Nijlbekken in Egypte

Lemooree Hair Building Fibers zijn gemaakt van Gossypium Herbaceum, een katoensoort die algemeen bekend staat als Levant-katoen en wordt verbouwd in het semi-aride woestijngebied van het Nijlbekken in Egypte.

Deze katoensoort staat bekend om zijn hoge kwaliteit en zuiverheid en daarom gebruiken wij het in onze producten.

Lemooree haaropbouwvezels Natuurlijke plantaardige katoenvezels Hypoallergeen

In tegenstelling tot andere haaropbouwvezels op de markt bevat Lemooree geen synthetische kleurstoffen, vulstoffen, conserveermiddelen of andere kunstmatige chemicaliën.

Onze volledig natuurlijke formule is hypoallergeen en zacht voor zelfs de meest gevoelige hoofdhuid en biedt een veilige en effectieve oplossing voor diegenen die op zoek zijn naar dikker, voller uitziend haar zonder agressieve chemicaliën of irriterende stoffen.

Dierproefvrij

Lemooree haaropbouwende vezels, dierproefvrij

Bij Lemooree streven we ernaar hoogwaardige haarverzorgingsproducten te creëren die niet alleen effectieve resultaten opleveren, maar ook prioriteit geven aan het welzijn van dieren.

Wij zijn ervan overtuigd dat dierproeven onnodig en wreed zijn. Daarom zijn al onze producten gecertificeerd als dierproefvrij en zijn ze nooit op dieren getest.

Wist u dat jaarlijks meer dan 100 miljoen dieren worden getest. Wij weigeren bij te dragen aan deze statistiek en hebben er in plaats daarvan voor gekozen alleen natuurlijke, veilige ingrediënten te gebruiken die zacht zijn voor zowel uw haar als het milieu..

Dus als u voor Lemooree kiest, kunt u zich goed voelen over uw aankoop, wetende dat u een merk steunt dat de levens van alle levende wezens waardeert.

BESTEL NU