Hoe u de kleur van haarvezels kiest

Het proces van het selecteren van de juiste kleur voor uw Haaropbouwende vezels is cruciaal om een ​​natuurlijke en vollere uitstraling van uw haar te garanderen. Deze haarvezels zijn ontworpen om onmiddellijke dekking te bieden voor dunner wordend haar of kale plekken. Deze gids helpt u bij het maken van een weloverwogen keuze en het verkrijgen van het volumineuze haar dat u altijd al wilde hebben.

Inzicht in uw natuurlijke haarkleur

De eerste stap bij het selecteren van de juiste kleur voor uw haarvezels is het begrijpen van uw natuurlijke haarkleur. Haarvezels zijn verkrijgbaar in een reeks tinten, waaronder zwart, donkerbruin, middenbruin, lichtbruin, kastanjebruin, donkerblond, middenblond, lichtblond, grijs en wit, zodat u een match kunt vinden die sterk op uw eigen haarkleur lijkt. Dit proces zorgt voor een vlekkeloze blend, waardoor de vezels vrijwel niet waarneembaar zijn.10 tinten voor perfect haar

Wortelkleur boven tipkleur

Een veelgemaakte fout is het proberen de kleur van de haarvezels aan te passen aan de haarpunten. Omdat de haarwortels doorgaans donkerder zijn en dit de plaats is waar de vezels gewoonlijk worden aangebracht, is het raadzaam een ​​kleur te kiezen die nauw aansluit bij de kleur van de haarwortel, voor de meest natuurlijke uitstraling.

De mogelijkheid om kleuren te mengen

Soms biedt één enkele kleur mogelijk geen perfecte match, vooral als uw haar highlights of een mix van verschillende tinten heeft. In dergelijke gevallen kan het mengen van twee haarvezelkleuren de ideale oplossing zijn. Begin met de tint die het dichtst bij je haarkleur ligt als basis en voeg geleidelijk de secundaire kleur toe totdat je de gewenste tint hebt bereikt.

Experimenteren met lichte en donkere tinten

Als je twijfelt tussen twee tinten, een lichtere en een donkerdere, is het vaak aan te raden om voor de donkerdere tint te kiezen. Donkerdere haarvezels hebben de neiging om naadloos in elkaar over te gaan en bieden een betere dekking voor dunner wordende gebieden. Je kunt echter altijd experimenteren met zowel lichte als donkere tinten om te zien welke het beste bij jouw haarkleur en stijl past.

Denk eens aan de verlichting

Verlichting speelt een belangrijke rol in hoe uw haarkleur eruit ziet. Het is essentieel om de kleur van je haarvezels onder natuurlijk licht te kiezen, omdat dit de meest nauwkeurige weergave van je haarkleur geeft. Door kunstlicht kan uw haar er soms donkerder of lichter uitzien dan het in werkelijkheid is.

Professionele hulp krijgen met de klantenservice van Lemooree

Als u het een uitdaging vindt om de perfecte kleur te bepalen, aarzel dan niet om advies in te winnen bij onze toegewijde Lemooree-klantenservice. Hun expertise kan u begeleiden bij het selecteren van de kleur die het beste bij uw natuurlijke haar past, waardoor een naadloze blend en een natuurlijke uitstraling worden gegarandeerd.

Concluderend: de selectie van de juiste kleur voor uw haarbouwvezels speelt een belangrijke rol bij het verbeteren van de effectiviteit van het product en het vergroten van uw tevredenheid. Door rekening te houden met factoren zoals uw natuurlijke haarkleur, u te concentreren op de wortelkleur, kleuren te mengen voor een match op maat en professionele hulp te zoeken bij de klantenservice van Lemooree, kunt u zorgen voor een natuurlijke, naadloze mix voor een voller haaruiterlijk.

BESTEL NU